Over ons

http://www.vakantierijk.nl/contact/over-ons/

Van harte welkom op ons blog Vakantierijk.nl

samen 2013-d

Op zoek naar dat ene speciale vakantiehuis?
Dan bent u bij ons op de juiste plek.

We doen er alles aan om het u naar de zin te maken en gaan daarbij uit hoe wij het zelf het het liefste willen: een fijn huis met op zijn minst het comfort van thuis en liefst meer. En vooral op de mooiste plekjes van Nederland.
Onze eerste ervaring bij het huren van een huisje was nogal teleurstellend, weinig privacy, een interieur met alleen de absolute basisbehoeften, oncomfortabele stoelen, kortom dit wilden wij anders.

Daarop kochten wij ons eerste boerderijtje “De Eekhoorn” op het mooiste landgoed dat wij in Nederland konden vinden. Aan de rand van het Drents-Friese Woud met prachtige ruime percelen, veel privacy en alle ruimte om het huis te laten bouwen en inrichten zoals wij dat graag wilden: warm en sfeervol, comfortabel en luxe.
“De Egel”, het volgende boerderijtje, liet niet lang op zich wachten. Dit heerlijke boerderijtje kreeg hetzelfde mooie interieur en dezelfde luxe uitrusting.

Na de bossen kozen we voor wederom een unieke locatie, ditmaal aan het water, middenin het IJsselmeer.
De prachtige plek, de schilderachtige villa op dit bijzondere resort én de mogelijkheid om vissersvilla “Sudersee” te laten bouwen naar onze eigen wensen deed ons besluiten om deze aanschaf te doen.
We hebben helaas afscheid genomen van deze villa. De nieuwe eigenaresse besloot om niet meer te verhuren.

Deze kans konden wij ook echt niet voorbij laten gaan: vakantievilla “Bon Vivant” ligt bovenop de Cauberg in Limburg.
Zeer luxe uitgevoerd op een heel bijzonder kasteeldomein.

Dit maakte het plaatje compleet een villa op een van de mooiste plekjes van Nederland.
Zelfs voor ons is het onmogelijk om de leukste plek te kiezen, alle locaties hebben een heel ander karakter. Dit maakt het ook zo leuk om van elke locatie te genieten.

Uw garantie voor een fijne vakantie.
Wij zorgen dat de huizen altijd tip-top in orde zijn. Het onderhoud houden we zelf goed in de gaten. De huizen worden in de loop der tijd alleen maar mooier: de tuinen worden almaar rijker en de huizen verfraaien wij regelmatig en passen we, vooruitlopend op de markt, aan de nieuwste trends aan.

Zo is wat begon met één woning, uitgegroeid tot villavakantie.nl

Voorheen gingen we eigenlijk altijd de grens over, maar door onze zoektocht naar de beste plekken en mooiste huizen, werden we verrast door de prachtige natuur en bijzondere leuke plaatsjes en stadjes dat Nederland rijk is.
We hebben ons land veel beter leren kennen en kunnen alleen maar concluderen: Nederland is prachtig !

Kom, geniet en ontdek het zelf.

Hartelijke groet,
Gerard en Yvonne Hoek
Villavakantie

BTW nr. Villavakantie NL115935903

Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather